Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Powerkiten

Details over dit uitje
Powerkiten

Samen met vrienden of collega’s een sportief uitje beleven? Powerkiten van Huisbrand Events wordt aan diverse stranden in Nederland en België georganiseerd. Powerkiten is de rage van dit moment, een soort vliegeren en surfen tegelijkertijd. Dit evenement maakt van uw bedrijfsuitje of groepsuitje één groot sportief spektakel.

Op deze dag leren de sportinstructeurs van Huisbrand Events u de beginselen van het powerkiten. We beginnen uiteraard met de theorie, de historie en uiteraard de veiligheid. Vervolgens gaat u het natuurlijk zelf proberen!

Powerkiten vormt de basis voor andere spectaculaire sporten als kitesurfen, buggyen, flyboarden, snowkiten en skitejumpen. Dus een logisch vervolg is deelname aan 1 of meerder van deze events van Huisbrand Events.

Iedereen kan powerkiten, ook als je geen blonde spierbundel bent of strakke beach babe! Het enige waar je over moet beschikken is gevoel voor de wind, de windrichting, de kracht en de reactie daarop van de vlieger. Laat je meeslepen, letterlijk en figuurlijk! Probeer niet de strijd aan te gaan, die win je toch niet!

Geef je over aan de kracht van de elementen en beleef deze ultieme ervaring…

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Powerkites 1:3

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan