088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Popquiz Lunch

Geef jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Nederland of België een muzikaal ‘boost’ met de gezellige Popquiz Lunch van Huisbrand Events. Het is een feestelijke quiz gecombineerd met een heerlijke lunch, geheel op maat te organiseren in elke grote stad en voor elke gelegenheid. Dit muziekevenement is nog leuker dan de Popquiz à Gogo van Tv! 

Jawel, voor elke gelegenheid is de Popquiz Lunch van Huisbrand Events geschikt, of het nu om je vrijgezellenfeestje gaat of als je gewoon eens lekker uit wilt met vrienden en vriendinnen. Tijdens de Popquiz lunch kom je zowel muzikaal als culinair aan je trekken!

Wordt het een popquiz over de meest recente singer-songwriters die tegenwoordig in volle vaart carrière aan het maken zijn of worden het popsongs uit de oude doos? Jullie mogen het zeggen. Uiteraard kan je ook kiezen uit een aantal decennia popgeschiedenis of een speciaal thema: 

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie onderling de competitie aan? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd. Jullie kunnen eventueel kiezen om de quiz en de lunch volstrekt gescheiden te houden. 

De Popquiz wordt gepresenteerd door onze buitengewone levendige en verbaal begaafde quizmaster die elk antwoord op waarde weet te schatten en geen Leo Blokhuis nodig heeft. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord.

Inclusief:

– Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
– Heerlijke lunch
– Prachtige hoofdprijs voor het beste team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!
– Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

 

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons all-in drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jou gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan