Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch

Details over dit uitje
Popquiz Lunch

Geef jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Nederland of België een muzikaal ‘boost’ met de gezellige Popquiz Lunch van Huisbrand Events. Het is een feestelijke quiz gecombineerd met een heerlijke lunch, geheel op maat te organiseren in elke grote stad en voor elke gelegenheid. Dit muziekevenement is nog leuker dan de Popquiz à Gogo van Tv! 

Jawel, voor elke gelegenheid is de Popquiz Lunch van Huisbrand Events geschikt, of het nu om je vrijgezellenfeestje gaat of als je gewoon eens lekker uit wilt met vrienden en vriendinnen. Tijdens de Popquiz lunch kom je zowel muzikaal als culinair aan je trekken!

Wordt het een popquiz over de meest recente singer-songwriters die tegenwoordig in volle vaart carrière aan het maken zijn of worden het popsongs uit de oude doos? Jullie mogen het zeggen. Uiteraard kan je ook kiezen uit een aantal decennia popgeschiedenis of een speciaal thema: 

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie onderling de competitie aan? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd. Jullie kunnen eventueel kiezen om de quiz en de lunch volstrekt gescheiden te houden. 

De Popquiz wordt gepresenteerd door onze buitengewone levendige en verbaal begaafde quizmaster die elk antwoord op waarde weet te schatten en geen Leo Blokhuis nodig heeft. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord.

Inclusief:

– Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
– Heerlijke lunch
– Prachtige hoofdprijs voor het beste team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!
– Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Prijs:

10 – 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons all-in drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jou gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan