Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Muzikale Jordaantour

Details over dit uitje
Muzikale Jordaantour

Ontdek in de Muzikale Jordaantour van Huisbrand Events in Amsterdam waarom het zingen de Jordanees in het bloed zit! Of het nu van de steiger is of in de kroeg, een beetje Jordanees schaamt zich niet voor een goed levenslied. Dat leuke Mokum heeft heel wat bekende artiesten voortgebracht. Samen met onze professionele gids komt u op alle plekken waar Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti furore hebben gemaakt en waar ze ooit zijn begonnen. Op de barkruk, op de bar of vanaf het balkon. Geniet van een heerlijke excursie op zoek naar de oorsprong van het levenslied!

We nemen u mee op een unieke Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!

Inclusief:

- Pauze in typisch Amsterdams café
- Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan