Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordspel Diner in Almere

Details over dit uitje
Moordspel Diner in Almere

Er is een moord gepleegd in Almere! Nu wordt het tijd om uw ondervragingstalent te tonen tijdens het moordspel diner van Huisbrand Events in Almere. We moeten zo snel mogelijk de dader in de boeien zien te slaan.

Het licht is gedimd. Onze rechercheur staat al te popelen om jullie uit te horen, zodat u een handje helpt om de moordenaar zo spoedig mogelijk op te sporen.

Huisbrand Events maakt er uiteraard geen duistere avond van. Iedereen wordt voorzien van een goed script en gepaste kostuums. Iedereen zal een eigen rol spelen wat tot hilarische taferelen zal leiden.

Bent u Annie de toiletjuffrouw, de maffiabaas, de heilige non of de arrogante pooier. U gaat samen met de rechercheur de moordenaar opsporen, ja, één iemand van jullie is de moordenaar en misschien hebben er wel meerdere mensen ook mee te maken!

Tussen het spel door laten we u uiteraard niet hongerig wachten voor het eindresultaat. Jullie kunnen genieten van een overheerlijk diner in een gezellig restaurant. Nog eventjes en dan wordt de moordenaar in de boeien geslagen. Uiteraard krijgt de beste speurneus een beloning!  Veel plezier!

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner

- Begeleiding door professionele acteur(s)

- Toepasselijke kledij

- Spannend script

- Prijs voor de beste speurneus

- Te boeken op ieder gewenst tijdstip en dag!

Prijs:

10 - 12 personen € 62,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 57,50 p.p. excl. 9% BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan