Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Den Haag

Details over dit uitje
Middagje Den Haag

De highlights van Den Haag zien? Tijdens dit klassieke 'Middagje Den Haag' met Panorama Mesdag, rondleiding en cursus Haags Praten brengt Huisbrand Events u het beste dat de Hofstad u te bieden heeft! U bekijkt allereerst de prachtige vergezichten van Mesdag, waarna u verder op stap gaat met onze professionele gids. Want er staat nog meer op het programma:

13.00 - 14.00 uur Panorama Mesdag

Panorama Mesdag is het oudste panorama ter wereld dat op zijn oorspronkelijke plaats bewaard is gebleven en is een uniek cultuurhistorisch monument. Het doek is geplaatst binnenin een cilindervormige ruimte, dus u staat er middenin! Door deze klassieke 3D-ervaring, waant u uzelf direct aan het Scheveningse strand van 1881.

14.00 - 16.00 uur Rondleiding

Bekijk Den Haag samen met een professionele gids van Huisbrand Events en kom alles te weten over beroemde bezienswaardigheden en markante monumenten. Luister in de rondleiding naar schitterende anekdotes en laat u verrassen door historische vergezichten verpakt in levendige taal!

16.00 - 17.30 uur Cursus Haags praten

'Geef mein un bakkie pleur en un kanoh', weet u wat dat betekent? Een echte Hagenees is trots op z'n stad en z'n eigen taaltje! Om goed met de gemiddelde Hagenees van gedachte te wisselen is het handig als u wat Haagse werkwoorden leert, zoals de vervoegingen van het werkwoord 'pleuren'! Tijdens deze cursus 'Haags praten' leren wij u de fijne kneepjes van het Haags ervaren. Uw cursusleider leert u hoe u elke Hagenees van repliek kunt bieden. Veel plezier!

 

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. 

Inclusief:

- Bezoek aan Panorama Mesdag

- Rondleiding met professionele gids

- Cursus Haags praten onder vakkundige begeleiding

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 52,50 p.p. excl. BTW

15 - 19 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen € 45,50 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan