Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Gent (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Gent (België)

Welkom in het centrum van Gent (België), waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Gent is dé toeristische trekpleister van Vlaanderen. Elk jaar begeven duizenden, vooral ook Hollandse toeristen zich naar deze fraaie Vlaamse stad om de oude gildehuizen, het Belfort en de Sint Baafskathedraal van dichtbij te bekijken. Bij Huisbrand Events gaan we een stapje verder, een verassende fotografische wandeltour staat voor u op het programma.

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden.

Daarna drinken we gezamenlijk een afsluitend slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Mooie plaatjes geschoten van de Gravensteen? Vast wel, hopelijk blijft u nog wat langer in Gent want er is nog veel meer te ontdekken. Niet in de laatste plaats de Vlaamse keuken natuurlijk! Dat wordt smikkelen!

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan