Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Den Bosch

Details over dit uitje
Middagje Den Bosch

Huisbrand Events organiseert speciale uitjes en arrangementen, ook in het Bourgondische Brabant, zoals het ‘Middagje Den Bosch’, met rondleiding, Jeroen Bosch Art Centrum en bierproeverij. Zo komt u van A tot Z alles te weten over de gezellige stad Den Bosch.

13.00 – 14.30 Bezoek Jeroen Bosch Art Center

Jheronimus Bosch was de stadsschilder van Den Bosch en zijn religieuze prenten en schilderijen zijn vandaag de dag nog te bewonderen in dit geweldige kunstcentrum. De tentoonstellingen zijn een lust voor het oog en laten de werken van de kunstenaar in al zijn glorie zien. In de galeriekamers zijn reproducties van zijn werk te zien en in de kelder is een vijftiende eeuw atelier ingericht, zoals Jheronimus het moet hebben gekend. U kunt ook helemaal met de lift naar boven voor een panoramisch uitzicht over de stad.

14.30 – 16.30 Rondleiding Den Bosch

Onze professionele gids neemt u mee door het historisch centrum en vertelt u van alles over de fascinerende geschiedenis van deze pittoreske stad. U komt langs het oudst stromende riviertje, u bezoekt de Markt waar het standbeeld van Jheronimus nog steeds te zien is en loopt langzaam in de richting van de oude bierproeverij. Links en rechts van u passeert u gebouwen die de tand des tijds hebben doorstaan. Uw gids weet er van alles over te vertellen!

16.30 – 18.00 Bierproeverij

Brabants bier is het natuurlijk het lekkerste als u het gelijk vanuit de brouwerij tot u neemt. In deze bierbrouwerij kunt u de oude ketels bewonderen en krijgt u uitleg over wat er bij het brouwen van bier allemaal komt kijken. Na afloop is er genoeg tijd om even een pintje te pakken, proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Entree Jheronimus Bosch Art Centrum
– Bierproeverij (4 verschillende bieren)

Prijs:

10 – 14 personen € 44,00 p.p. excl. BTW
15 –  >  personen € 41,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan