Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Antwerpen (België)

Details over dit uitje
Middagje Antwerpen (België)

Bezoek de Grote Markt van Antwerpen en ontdek de beroemde stad onder leiding van een professionele gids van Huisbrand Events in het ‘Middagje Antwerpen’.

Bezoek tevens een museum, rondleiding en bierproeverij, en alle bijzondere bezienswaardigheden, maar laat u ook het echte Antwerpse bier proeven en bezoekt het Museum aan de Stroom, het MAS.

13.00 – 15.00 Museum aan de Stroom

Het MAS is een gloednieuw museum ontworpen door Neutelings-Riedijk Architecten. Het markante gebouw ging in Mei 2011 open en is klaar voor een grote stroom nationale en internationale bezoekers. In het museum komt u alles te weten over Antwerpen als handelsstad en handelshaven.

In het museum zijn een aantal collecties samen gevoegd zoals die van het Etnografisch museum, het nationaal scheepvaartmuseum en het Volkenkundemuseum en een deel van de collectie van het Vleeshuis. Aan de hand van een aantal universele thema’s komt u te weten wat Antwerpen zo beroemd heeft gemaakt.

15.00 – 17.00 Rondleiding

Na uw bezoek aan het MAS neemt onze gids uw gezelschap mee naar het bruisende centrum en vertelt hij u diverse verhalen over de roemruchte Antwerpse geschiedenis. U loopt langs alle bekende monumenten en pleinen, zoals de Grote Markt met de prachtige Gildehuizen, de imposante Onze Lieve Vrouwekathedraal die op de werelderfgoedlijst van Unesco niet mocht ontbreken en bijvoorbeeld het Hendrik Concienceplein.

Langzaam maar zeker komt u tot de ontdekking dat Antwerpen en al haar gotische architectuur de vergelijking met vele Europese steden kan doorstaan.

17.00 – 19.00 Bierproeverij

Het is een tijd voor een kleine pauze, een ontspannen verpozen in een prettige omgeving. Uw gids neemt uw hele gezelschap mee naar een oeroude Antwerpse bierbrouwerij waar het gerstenat wordt gefabriceerd uit allerlei ‘geheime’ ingrediënten. Het Belgisch bier is niet zomaar beroemd geworden, onze zuiderburen hebben er een neus voor om het lekkerste biertje te brouwen! Proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Entree Museum aan de Stroom
– Bierproeverij (5 verschillende bieren)

Prijs:

10 – 14 personen € 45,50 p.p. excl. BTW
15 –  >  personen € 43,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan