Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Maastrichts Mooiste

Details over dit uitje
Maastrichts Mooiste

Bekijk het mooiste wat Maastricht te bieden heeft, tijdens dit gezellige arrangement van Huisbrand Events, met de Sint-Jan, rondleiding met gids, high tea en rondvaart! Onze gids zorgt dat u alles te zien krijgt.

11.00 - 12.00 uur Bezoek Sint-Jan Kerk inclusief toren

Kenmerkend aan de Sint-Jan is de roodbeschilderde toren. De toren kan vanaf Paaszaterdag tot eind oktober beklommen worden en is weer in oude glorie gerestaureerd. U heeft een prachtig uitzicht over Maastricht en omgeving. Uw gids zal nog enkele smakelijke anekdotes opdissen om daarna samen met u de toren te beklimmen.

De kerk is van april t/m oktober geopend. Uiteraard kunnen wij buiten dit seizoen een andere activiteit naar uw wens organiseren.

12.00 - 14.00 uur Rondleiding

Tijdens deze stadswandeling door het centrum van Maastricht hoort u de mooiste verhalen en anekdotes. De gids van Huisbrand Events kent de stad op z'n duimpje en weet bij elk monument iets bijzonders te vertellen. U wandelt in maar liefst twee uur dwars door het centrum van Maastricht. U bekijkt bijvoorbeeld de etalages van diverse hofleveranciers, staat even stil bij de St. Servaasbrug om vervolgens naar de overkant te wandelen om andere monumenten te bekijken. 

14.00 - 15.45 uur High Tea

Na dit bezoek op grote hoogte is het tijd voor een ontspannen kopje thee in het centrum van de stad. Het is een heerlijk besluit van dit gezellige bezoek aan Maastricht.

16.00 - 17.00 uur Rondvaart

Deze dag eindigen we met een rondvaartboot op de Maas, zodat u de stad weer eens van een hele andere kant bekijkt! In een uur laat de schipper u de mooiste woonlocaties van Limburg zien, vaart u bijvoorbeeld langs de wijk 'Ceramique' en vele andere bezienswaardigheden.

Inclusief:

- Professionele gids

- Rondvaart Maastricht

- Bezoek Sint-Jan en beklimming toren

- High Tea

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Indien u het wenst is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een prive vaart te boeken.

Prijs:

10 - 14 personen € 51,00 p.p. excl. BTW

15 -   > personen € 48,50 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan