Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Leuk! Leeuwarden

Details over dit uitje
Leuk! Leeuwarden

Iets te vieren, of wilt u zomaar geheel verzorgd eens Leeuwarden van dichtbij bekijken? Reserveer 'Leuk Leeuwarden', het dagje uit in Leeuwarden van Huisbrand Events, met rondleiding met gids, lunch, rondvaart en maak van uw uitje in deze hoofdstad van het hoge noorden een gezellige belevenis!

10.00 - 10.30 uur Koffie en gebak

Geheel volgens onze traditie heten wij uw welkom op een gezellige locatie in de binnenstad waar een vers kopje koffie en gebak wordt geserveerd! Daar zal één van onze professionele gidsen zich bij u voegen om kennis te maken met uw gezelschap en om de eerste inleidende anekdotes te vertellen over de oude stad.

10.30 - 12.30 uur Rondleiding

Daarna maakt u met hem of haar een stadswandeling om de binnenstad wat beter te bekijken. De historie van alle monumenten komt tijdens deze lekkere tour geheel tot leven. Verhalen over het leven van eeuwen geleden in combinatie met markante gebouwen zoals de oude Kanselarij en de St. Bonifatiuskerk geven een nieuwe kijk op deze wonderschone Friese stad.

12.30 - 14.00 uur Lunch

Na de rondleiding serveren wij u een luxe lunch vol lekkernijen in een gezellig etablissement in de binnenstad.

14.00 - 15.00 uur Rondvaart

Tot slot nemen wij u mee over de mooiste vaarwegen van Leeuwarden, waar u vanaf ons comfortabele schip de stad weer van een hele andere kant kunt bekijken.

Mocht u na afloop van de rondvaart de dag willen afsluiten met bijvoorbeeld een borrel of diner, geen probleem! U kunt dit gerust aan Huisbrand Events overlaten!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring

- Ontvangst met koffie en gebak

- Luxe broodjeslunch

- Gezellige rondvaart centrum Leeuwarden

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer is het helaas niet mogelijk om de boot te overkappen.

Prijs:

10 - 14 personen € 55,00 p.p. excl. BTW

15 -   > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan