Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama Workshop

Details over dit uitje
Lama Workshop

Improviseren, entertainen en het publiek laten schateren kunt u leren. Geheel volgens het populaire Tv-programma van weleer, leert u tijdens deze Lama Workshop van Huisbrand Events alle fijne kneepjes om uw improvisatietalent verder te ontwikkelen. Dit leuke bedrijfsuitje of groepsuitje is te boeken in diverse steden in Nederland en België.

U gaat leren het publiek te vermaken op uw eigen manier! Dat publiek bestaat uit al uw vrienden, collega’s, of de hele familie.

Theater van de bovenste plank doet u met gevoel voor humor en de juiste timing. Let op uw medespeler, want u moet snel inspelen op komische voorzetten en hints. Leer hoe u het publiek op een originele manier kan vermaken en hoe u iedereen van hun stoel laat vallen van het lachen.

Deze Lama Workshop gooit uw hart open en brengt uw hele gezelschap tot leven! Op een prachtige locatie in het centrum van de door u uitgekozen stad wordt het tijd voor daverend theaterspel!

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– Locatiehuur
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen  € 26,50 p.p. excl. BTW
15 – >  personen  € 24,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan