Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht

Details over dit uitje
Kroegentocht

De Huisbrand Events Kroegentochten zijn te boeken in het centrum van diverse gezellige Nederlandse en Vlaamse steden. Wilt u dat vrijgezellenfeest een boost geven of wilt u gewoon met uw vrienden op stap in een centrum dat u niet goed kent? Reserveer onze gezellige Kroegentocht, loop achter onze professionele kroegtijger aan en maak van uw uitje een echte belevenis. 

U komt in vier verschillende kroegen in het gezellige centrum van de door u uitgekozen stad en leert ook nog eens wat over de lokale cultuur. Over dit biertje, dat pintje (vraag het de kroegbaas!) en de vaste stamgasten!

We nemen jullie mee door de leukste straatjes van het oude centrum waar de lokale kroegtijgers nog echt lekker bier drinken. Lokaal gebrouwen pils en geconsumeerd sur place! In elke kroeg staan we even stil aan de tap om onze dorst te lessen.

Op weg naar de volgende kroeg begint iedereen te beseffen dat ze het hier  goed bekeken hebben. Niet alleen een ludiek taaltje en een vrolijke kijk op het leven maar ook nog het lekkerste bier!

Deze tot in de puntjes georganiseerde  kroegentocht is uitstekend geschikt voor een dagje uit met vrienden, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of jubileum!

Inclusief:

- Professionele gids (lokaal geboren en getogen kroegtijger)
- Bezoek aan verschillende kroegen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan