Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop

Details over dit uitje
Kookworkshop

De diverse Kookworkshops van Huisbrand Events vinden plaats op gezellige locaties in heel Nederland en België. Of u nu van exotisch koken houdt of van lokale lekkernijen, de kookworkshops zijn er op gericht om u de vele facetten van het koken op een originele manier bij te brengen.

Goed koken is voor iedereen weg gelegd, maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid uw eigen diner samen te stellen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in groepen van twee of drie personen en we gaan beginnen met het voorgerecht. Onze Chefs hebben allerlei handige tips, zodat u in een mum van tijd als een volleerde keukenprins of hobbykok de sterren van de hemel gaat proeven.

Ondertussen geniet u van de lekkere appetizers en drinkt u een fluwelen wijntje om in de stemming te komen. ‘Mais oui, c’est formidable!’

Uiteindelijk gaan we aan tafel en proeft iedereen het tijdens de workshop voorbereide resultaat. Vergeet niet ons speciale drankarrangement te reserveren, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan! Eet smakelijk!

Inclusief:

– Professionele kok(s)
– Hapjes
– Kookles
– Diner
– Recepten
– Schorten
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip in een stad naar keuze!

Tip:

Onze kookworkshop is nu ook als lunchvariant te boeken! Informeer naar de mogelijkheden.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan