Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Killer Karaoke

Details over dit uitje
Killer Karaoke

Eerdaags een feestelijk vrijgezellenfeestje organiseren of een feestelijk uitje met vrienden en vriendinnen? Deze Killer Karaoke van Huisbrand Events, te organiseren in Nederland of België maakt van iedereen een zingende nachtegaal. Altijd melig en vol verrassingen. Met een biertje in de hand luisteren jullie naar de performance van jullie eigen vrienden.

Ieders uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. Een beetje de schaamte voorbij, maar vooral zeer grappig zodat jullie al snel in de stemming komen. Misschien nog iets speciaals bedenken voor de aanstaande bruid of gom? Alles is mogelijk.

Ook mag je tijdens het zingen wat kaneelpoeder eten! Daar wordt die ballad of zachtjes gezongen soulhit een stuk interessanter van. En niet alleen dat, jullie vrienden, die denken dat ze het beter kunnen, vermaken zich kostelijk.

Deze Killer Karaoke is dus een ware test voor ieders zangtalent en uithoudingsvermogen. Zingen en lachen tegelijk, het blijft de ultieme combinatie voor een eersteklas vrijgezellenfeestje.

Combineer deze Killer Karaoke ook eens met een gezellig diner en kroegentocht!

Inclusief:

– Hilarische begeleiding
– Eersteklas Karaoke apparatuur
– Gezellige locatie in de door u gekozen stad
– Zo in te boeken tijdens jullie vrijgezellenavond
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen  € 32,50 p.p. excl. BTW
15 – >  personen  € 27,50 p.p. excl. BTW

Karaoke Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan