Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Lunch Maastricht

Details over dit uitje
Jongens tegen de Meisjes Lunch Maastricht

Wie kent het bekende TV programma niet? Misschien is het momenteel wel de leukste spelshow op TV en het concept kunnen jullie nu ook boeken als bedrijfs- of vriendenuitje! Wie heeft de meeste kennis van het andere geslacht? Een pittige strijd zal er tussen de sexen losbarsten, maar gelukkig zorgen wij voor jullie eigen Tijl Beckand of Chantal Janzen als presentatie en onpartijdige jury. Het gaat erom spannen welk team het beste presteert.

Hebben de dames of de heren nou eigenlijk meer kennis van het andere geslacht? Wie is er nou eigenlijk beter in het verkeer? Hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Zijn vrouwen beter in multitasken? Vanmiddag zullen we het te weten komen door een aantal ludieke spelronden. Eindelijk zullen we te weten komen wie de ander het beste kan inschatten.

Tussendoor zullen jullie genieten van een overheerlijke lunch in een restaurant naar keuze. De lunch wordt op een leuke manier afgewisseld met de verschillende spelrondes.


Uiteindelijk spelen jullie om de hoofdprijs en natuurlijk gaat er ook een team met de eer naar huis.

Veel plezier!

Inclusief:

- Enthousiaste spelbegeleid(st)er
- Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze

- Spel benodigdheden
- Leuke prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan