Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hofjes Rondleiding Utrecht

Details over dit uitje
Hofjes Rondleiding Utrecht

Kent u de Hofjes Rondleiding van Huisbrand Events in Utrecht? De hofjes en 'Godskameren' van de domstad zijn bij uitstek geschikt voor een historische en interessante tour onder leiding van een getalenteerde gids met Utrechtse tongval. Huisbrand Events neemt u mee naar diverse hofjes waar oude waterputten en oude bomen elke binnentuin extra sfeer geven.

De architectuur, de aangelegde tuintjes en de oude straatlantaarns nemen u mee naar oude tijden. De meest bewaard gebleven hofjes bevinden zich in het Museumkwartier. Neem een kijkje bij de Agnietenstraat, de Beyerskameren, Kameren Maria van Pallaes en de Gronsveltkameren en laat u van alles uitleggen over het ontstaan van deze monumenten.

De eerste hofjes werden zo rond de 13e eeuw gebouwd. Tot in de 19e eeuw zijn er verschillende pareltjes bijgebouwd. Onze gids laat u de mooiste hofjes van Utrecht zien. Reserveer deze unieke stadswandeling met vrienden, familie of collega's en laat oude Middeleeuwse tijden herleven.

Inclusief:

- Professionele privé gids
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15  - >  personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitstapje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan