Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hofjes Rondleiding in Amsterdam

Details over dit uitje
Hofjes Rondleiding in Amsterdam

De Hofjes Rondleiding van Huisbrand Events in Amsterdam toont u de pronkstukken van Gouden Eeuw. Sommige zijn zelfs nog ouder.

Gebouwd voor de minder bedeelden en de oudjes, 47 hofjes zijn nog steeds in redelijke staat en open voor bezichtiging en in de Jordaan staan een paar hele markante!

Onder begeleiding van onze professionele gidsen neemt Huisbrand Events u mee langs een aantal prachtig geconserveerde hofjes uit die tijd. Deze oases van rust in de stad genieten momenteel de bescherming van monumentenzorg.

U hoort alles over de ontstaansgeschiedenis van deze architectonische pareltjes en loopt via pittoreske steegjes en straatjes langs de soms nog steeds bewoonde huisjes.

Huisbrand Events neemt u mee naar de volkse Jordaan en laat u genieten van de oude hofjes die daar verscholen liggen. Wij nemen u mee naar het Sint-Andrieshof, het Claes Claeszhofje, het Karthuizerhofje en het Raepenhofje.

Proef de sfeer van eeuwen geleden, ervaar hoe de arme oudjes van vroeger gehuisvest waren en verbaas u over de rust die u ervaart terwijl u midden in de stad bent!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw 'Hofjes Rondleiding' dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze tour? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan