Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour

Details over dit uitje
High Tour

De High Tour in diverse grote steden in Nederland of  België  van Huisbrand Events neemt u mee naar de door u gekozen oude binnenstad, waar u deze dag eerst begint met een lekker kopje koffie en een vers gebakje. De prachtige gebouwen en gezellige pleinen maken van diverse steden in Nederland en Vlaanderen maken deze culturele pleisterplaatsen tot de populairste toeristische attracties .

Na dit ontspannen begin neemt onze professionele gids u mee voor een heerlijke stadswandeling en ontdekkingsreis langs alle bekende monumenten, straten en steegjes van de door u gekozen stad. Op elke hoek is een boeiende anekdote te vertellen, over de historie en ontwikkeling van de stad als geheel.

Na deze rondleiding van anderhalf uur legt u aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Uitgebreid 'High Tea-en' en de stad bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Onze lange ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis. Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Prijs:

10 - 14 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 45,00 p.p. excl. BTW

Inclusief:

- Koffie en gebak
- Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreide High Tea
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan