088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement

Wilt u met meer dan 50 personen er eens helemaal uit in één van de mooiste steden van Nederland of België?  Huisbrand Events heeft voor bedrijfsuitjes of grotere bedrijfsevenementen een heerlijk programma voor u in petto. We nemen u mee naar het gezellige oude centrum van de stad voor een gezellige rondleiding, een voortreffelijke lunch en een superleuk spelprogramma. Alles kan geheel op maat op uw situatie worden aangepast.

10.00 – 10.30 Ontvangst

Wij verwelkomen u op een gezellige locatie en zorgen ervoor dat u de dag begint met een vers kopje koffie. Nadat iedereen is gearriveerd verteld onze professionele gids u alvast iets over de rondleiding die op stapel staat.

10.30 – 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Huisbrand Events worden altijd vergezeld van de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

– Een unieke Shoptour, rondleiding door alle pittoreske winkelstraten
– Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum
– Een culturele Stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
– Een heerlijke Fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 – 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van de stad van uw keuze. Een luxe lunch of een Vlaamse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 – 17.00 Spelprogramma naar keuze

Ik Hou van Holland of Crazy 88, bij Huisbrand Events kiest u uit diverse arrangementen die u het leukst vindt.  Al deze spelprogramma’s vinden plaats tegen de achtergrond van het schitterende decor van een oude binnenstad naar keuze. U wordt begeleid door onze enthousiaste medewerkers die u tot in detail zullen uitleggen waar het allemaal om draait.

17.00 – 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de professionele keuken.

Inclusief:

– Ontvangst met koffie en gebak
– Professionele gidsen (échte Bosschenaren met jarenlange ervaring)
– Heerlijke lunch
– Professionele begeleiding bij de spelonderdelen
– Prijsuitreiking
– Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
– Heerlijk 3-gangen diner
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan