Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Grachtengordel Rondleiding in Amsterdam

Details over dit uitje
Grachtengordel Rondleiding in Amsterdam

De Grachtengordel Rondleiding van Huisbrand Events in Amsterdam is een gezellige rondleiding met gids langs de grachten van de hoofdstad.

Bekijk onder leiding van een vakkundige begeleider de prachtige grachten en architectonische meesterwerken uit de Gouden Eeuw en bezoek in deze tour een antiek patriciërshuis.

Onze professionele gids vertelt u tijdens dit pittoreske uitje alles over het ontstaan van het bekendste werelderfgoed van Holland. Vanaf het ontstaan van Amsterdam tot aan de oplevering van het laatste grachtenpand, de complete historie van onze hoofdstad komt voorbij.

We wandelen langs de mooiste grachten en bruggen en bekijken de stad vanuit een nieuw perspectief. Nieuwsgierig naar de inventiviteit van de stedenbouwers uit de Gouden Eeuw? U heeft gelijk, dit wereldberoemde huzarenstukje is het zeker waard om van dichtbij te bekijken!

Eventueel kunnen we één van de vele gezellige Amsterdamse cafés aandoen om even uit te blazen en een lekker drankje te drinken.

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw 'Grachtengordel Rondleiding' dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitstapje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan