Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Naarden Vesting

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Naarden Vesting

Spelen en genieten, dat is ‘Get the Picture Brunch’ Naarden-Vesting; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Huisbrand Events. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Genieten van de unieke Naarden-Vesting, de fraaie bastions en alle historische details doet u gewoon tijdens deze fotografische ontdekkingstocht. Tijdens Get The Picture maakt u niet alleen de mooiste plaatjes maar beleeft u de lekkerste culinaire hoogtepunten in drie verschillende restaurants. Een culinaire fototocht, of een fotografische reis voor lekkerbekken, u mag het noemen zoals u het wilt!

Met een camera, een routekaart en een opdrachtenboekje gaat u er in teams op uit om de prachtige details van de vesting op beeld vast te leggen. Tijdens uw ontdekkingstocht legt u aan bij verschillende restaurants waar weer een ander gerecht wordt geserveerd! Zowel smulbaar, cultureel en sportief, het Get The Picture Dinner van Huisbrand Events wordt voorzien van allerlei genietmomenten en fotografische pareltjes.

Na afloop treedt onze jury aan om de foto-opdrachten te beoordelen. Wie heeft het echte talent en wie heeft zich er met een Jantje van Leiden vanaf gebracht? Het beste team krijgt tijdens het natafelen van ons de unieke eenmalig beschikbare hoofdtrofee! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Get The Picture deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Get The Picture deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
– Enthousiaste begeleiding
– Een digitale camera voor elk team
– Achteraf een CD met alle foto’s
– Teambuilding
– Prijsuitreiking
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan