Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating Dinner Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje
Floating Dinner Cruise in Amsterdam

Uit eten, maar dan op een andere manier: op een rondvaartboot! De Floating Dinner Cruise van Huisbrand Events in Amsterdam is een unieke ervaring.

Genieten van heerlijke gerechten en ook nog eens over de Amsterdamse grachten varen.

Wat is er nu heerlijker dan genieten van een uitgebreid culinair 3-gangen diner aan boord van een rondvaartboot, terwijl de mooiste gebouwen aan de grachten van Amsterdam langzaam aan je voorbij trekken tijdens een dinner cruise?

Nou?

Ja, je zou toch denken dat het bijna niet beter kan worden! Denk er gerust even over na, maar dit neigt toch wel naar een ultieme en intieme beleving...

Ja, want wij van Huisbrand Events weten wel hoe wij onze gasten moeten verwennen.

U geniet van heerlijke spijzen en dranken en u wordt uiteraard bediend door professionele obers (zij hebben uiteraard echte zeebenen!)

En, zoals u van Huisbrand Events gewend bent, kunt u in overleg met ons kiezen voor een menu dat u het best geschikt acht voor deze avond. Vlees, vis of allebei? Vegetarisch? Frans, Italiaans? U zegt het maar, weinig is onmogelijk!

Mocht u voor of na het diner toch nog iets meer van de stad willen zien. Dan kunnen wij uiteraard nog een rondwandeling met een professionele gids verzorgen!

Inclusief:

- Privé boot
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Bediening aan boord
- Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u tijdens uw arrangement een gids op de boot? Dit is uiteraard mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan