Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Texel

Details over dit uitje
Fietstocht Texel

De Fietstocht Texel van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u het eiland eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De prachtige natuur van Texel is uitermate geschikt voor een ontspannen fietstocht. Huisbrand Events neemt u mee langs alle mooiste plekken van het eiland en onze gids verteld u allerlei leuke anekdotes over de eilandbewoners en de historie van Texel. Onderweg kunnen we eventueel stoppen en genieten van een verfrissend drankje (niet in de prijs inbegrepen).

Den Burg, De Sluftervallei, Oudeschild, het Juttersmuseum, er zijn genoeg plekken op Texel om nader onder de loep te nemen. Maar natuurlijk leiden we u langs de mooiste landerijen en natuurgebieden, en zal onze gids u niet verleiden om te gaan parachutespringen. Deze tocht houden we lekker ontspannen! Onderweg komen we ook allerlei Texelse boerderijen tegen met een enkel schaapje en Texels paard!

Voor de echte natuurliefhebber is deze tocht een echte aanrader. Niet alleen kunt u onderweg diverse unieke vogelsoorten spotten maar ontdekt u vast en zeker een loslopende haas of een groep ganzen op doortocht. Niet zo gek voor een eiland waar de schrijver Jan Wolkers zich altijd al thuis heeft gevoeld.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fiets
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan