Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids

Details over dit uitje
Rondleiding met gids

De stadsgidsen van Huisbrand Events vormen een select gezelschap van enthousiaste vertellers die alles weten over de politiek, historie en cultuur van de diverse stadslocaties in Nederland of België waar u een bedrijfsuitje of groepevenement wilt organiseren. Ze zijn geboren en getogen in de door u uitgekozen stad en weten als geen ander hun stad in 't zonnetje te zetten.

Nieuwsgierigheid wordt tijdens de rondleidingen van Huisbrand Events altijd op prijs gesteld. Achter elke gevel en op elke stadsplein is weer een nieuw verhaal te vertellen. We halen niet alleen oude koeien uit de sloot maar vertellen u ook recente verhalen over de net afgetreden wethouder of dat ene absurde plan van de Gemeente.

Architectuur, stadsvernieuwingen, bodemloze putten en tal van andere facetten van de door u uitgekozen stad komen tijdens uw rondleiding voorbij.

Onderweg geniet u samen met collega's of vrienden uitbundig van het stadsleven op een zonnig terras of in een gezellig lokaal café.

Aansluitend kunt u eventueel nog een museum bezoeken, genieten van een eersteklas lunch, een rondvaart doen of een ander arrangement van Huisbrand Events uitzoeken , alles is mogelijk!

Inclusief:

- Pauze in café of op terras
- Professionele begeleiding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  €16,00 p.p. excl. BTW
15 -  > personen  €13,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan