Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Medemblik

Details over dit uitje
Fietstocht Medemblik

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland: het verkreeg in 1289 stadsrechten van graaf Floris V, die toen West-Friesland definitief had onderworpen aan zijn grafelijke gezag. De fietstour van Holland Tour Guids brengt u langs alle markante monumenten en onder vakkundige leiding van een professionele gids hoort u alle bekende verhalen over deze leuke stad!

We fietsen dwars door het centrum en stoppen af en toe voor een leuke anekdote of een kopje koffie. Als u zin heeft om het kasteel Radboud te bezoeken dan kunt u dat aan ons doorgeven. Onze medewerkers plannen de route geheel op maat. Fiets gezellig door de omgeving van Medemblik en verbaas u over de rijke historie van dit vriendelijke West-Friese stadje.

Iets te vieren of op stap met familie of vrienden? Onze fietstour kan geheel op uw wensen worden aangepast. Een lekkere lunch of een stevig diner? Bespreek uw plannen met de medewerkers van Huisbrand Events. Namens iedereen, veel plezier!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke wandelroute voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan