Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Enschede

Details over dit uitje
Fietstocht Enschede

De Fietstocht Enschede van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Twente is een schitterende provincie om te bezoeken. Wij combineren een unieke fietstocht met de sfeer van het Twentse land, de mensen en de taal!

We zorgen er natuurlijk wel voor dat uw gids ook verstaanbaar is. Want dat dialect is soms een beetje moeilijk maar erg leuk om te horen! Enschede is klein begonnen maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gezellige en bruisend stad. Fiets met ons mee langs de prachtige historische en moderne gebouwen en kom alles te weten over de oorspronkelijke Twentse bewoners. Tussendoor kunnen we natuurlijk altijd even pauzeren op de Grote markt en een lekker hapje of drankje tot ons nemen. Het Twents bier schijnt ook een speciale ervaring te zijn. En als u dan nog steeds zin heeft in een culturele onderdompeling dan is er altijd de mogelijkheid om het enige echte Twents Museum te bezoeken. Bespreek uw wensen met onze medewerkers, overal is een mouw aan te passen en alles is mogelijk! Uw fietstocht als er iemand jarig is? Wij zorgen voor de verrassing! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan