Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Volendam

Details over dit uitje
Fietstocht Volendam

De Fietstocht Volendam van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Naast Jan en Alleman, de drie J's, Jantje en al die andere Jannen die zich genesteld hebben in dit prachtige dorp aan de Zuiderzee, bestaat er zoiets als een echte professionele gids van Huisbrand Events die u laat kennis maken met het echte Volendam!

Onder enthousiaste begeleiding van deze coureur fietst u heerlijk langs de Haven en de Dijk, op weg naar prachtige uitkijkjes over het IJsselmeer. De leuke huisjes, de knusse musea en de Volendamse kledendracht zijn allemaal onderdeel van de prettige sfeer van dit kleine vissersdorp. Natuurlijk stoppen we onderweg nog even voor een kleine , een mootje vis met uitjes of een echt kijkje in een originele Volendamse kroeg waar de palingsound ten gehore kan worden gebracht. Onze gids vertelt u ondertussen alles over de mooiste plekken! Vertel ons uw speciale wensen voor deze fietstocht, is er iemand jarig of valt er wat te vieren? Bespreek het met de medewerkers van Huisbrand Events en stel uw eigen fietstocht samen!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan