Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Tilburg

Details over dit uitje
Fietstocht Tilburg

De Fietstocht Tilburg van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Op weg op de fiets naar het Stadspark Oude Dijk, Muzentuin, Tivolipark, Reeshofpark, Quirijnstokpark of het Midden Brabant Park, deze fietstocht van Huisbrand Events is een heerlijke sportieve belevenis voor iedereen. Natuurlijk doen we het centrum aan voor diverse en maar daarna rijden we door langs de vele bezienswaardigheden!

Als het even kan vieren we ons eigen carnaval. Onze professionele gids neemt u mee naar alle bijzondere plekken van deze bruisende provinciestad, De Oude Markt met de Heikese kerk, het Heuvelplein met de neogotische aan Sint-Josef gewijde Heuvelse kerk en nog veel meer. Het mooie van deze fietstocht is dat u hem helemaal zelf kan samenstellen. Natuurlijk hebben we bij Huisbrand Events wel een aantal suggesties. En als u aansluitend een restaurant wilt bezoeken dan houden we u zeker niet tegen! Geniet van de Brabantse ambiance, de mooie omgeving en het prettige gezelschap!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan