Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Scheveningen

Details over dit uitje
Fietstocht Scheveningen

De Fietstocht Scheveningen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Een beetje tegenwind is helemaal niet erg! Tijdens deze gezellige fietstocht door Scheveningen zet de professionele gids van Huisbrand Events zijn beste beentje voor. Het is een heerlijke tocht langs alle bezienswaardigheden van onze bekendste badplaats! Bekende trekpleisters zoals het Kurhaus en het Circustheater staan natuurlijk op het programma, maar Scheveningen is natuurlijk meer dan dat!

Ontspannen strapt u langs belangrijke monumenten van Scheveningen. Af en toe stopt u even voor een mooi verhaal of een leuke anekdote over het Havenkwartier of de vuurtoren, vervolgens fietst u weer door naar weer een ander interessant monument. Het wordt gelijk duidelijk dat uw gids veel interessante kennis over de stad heeft verzameld.

Tijdens deze fietstocht geniet u van strand, zee en alle bezienswaardigheden die Scheveningen hebben gemaakt tot de mooiste badplaats van Nederland. Het tempo wordt aangepast aan het gezelschap zodat u alle tijd heeft om de unieke sfeer van Scheveningen op te snuiven!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Fietsen

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan