Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Nijmegen

Details over dit uitje
Fietstocht Nijmegen

De Fietstocht Nijmegen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De Waag, het Nijmeegse Stadhuis, het Valkenhof met de Barbarossaruïne, u ziet het allemaal tijdens de sportieve fietstocht van Huisbrand Events! We nemen u mee onder leiding van een welbespraakte koddige coureur die de stad op zijn duimpje kent! Fietsen maar!

Vanaf de Romeinse tijd tot de onze ziet u alle belangrijke monumenten langskomen! We fietsen heerlijk door het Kronenburgerpark waar ooit nog eens een beroemd Nederlandstalig nummer over is geschreven. Met de wind in de rug arriveren we vervolgens weer op de grote markt en gaan even heerlijk uitblazen op een terras of in een pittoresk Nijmeegs kroegje. Er is van alles te beleven in deze fantastische stad.

Wilt u nog even stevig lunchen of genieten van een heerlijk diner? Vertel uw wensen aan onze professionele medewerkers! Wij kennen de beste restaurants in Nijmegen en omgeving. Uw fiets tocht combineren met een bezoekje aan een museum? Alles is mogelijk!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken vele talen. Inclusief het locale Nijmeegse dialect! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan