Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Middelburg

Details over dit uitje
Fietstocht Middelburg

De Fietstocht Middelburg van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Fietsen door de hoofdstad van Zeeland onder leiding van een professionele gids? Bij Huisbrand Events kunt u met familie en vrienden genieten van een uitstekend arrangement. Sportief en cultureel aan uw trekken komen? Reserveer uw fietsrondleiding bij onze enthousiaste medewerkers! Bekijk het mooie gotische stadhuis en de oude toren 'Lange Jan' van de oude abdijkerk. Hoor de mooie historische anekdotes van onze gids en geniet op een terras van de pittoreske omgeving. Middelburg kent 1100 rijksmonumenten dus er is altijd wel wat te zien en te beleven!

Combineer de fietstocht bijvoorbeeld met een stevige lunch of een heerlijk diner! Vraag het aan onze enthousiaste medewerkers en stel uw eigen speciale fietsrondleiding samen.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan