Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Leeuwarden

Details over dit uitje
Fietstocht Leeuwarden

De Fietstocht Leeuwarden van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Een goede fietstocht begint altijd ben het kiezen van de juiste route. U heeft bij Huisbrand Events altijd een vinger in de pap! Bespreek uw favoriete route met onze professionele medewerkers en uw fietstocht door Leeuwarden wordt een unieke belevenis!

Wat zit er in het vat? Wat dacht u van de prachtige oude Waag, de Blokhuispoort, de Sint Bonifaciuskerk en nog veel meer prachtige gebouwen. Onze professionele gids vertelt u er alles over in een beetje Fries accent als het moet om de verhalen nog meer te verrijken. Met 620 rijksmonumenten Leeuwarden in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten, dus er valt heel veel te bekijken maar natuurlijk nemen we onderweg even een adempauze en nemen een hapje en een drankje. Langs de rand van de stad is ook nog heel veel landschappelijke pracht te bewonderen, komt het zien! Misschien wel een paar mooie Friese paarden in galop die de fietsers probeert bij te houden?

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan