Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Heerenveen

Details over dit uitje
Fietstocht Heerenveen

De Fietstocht Heerenveen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Hoewel ze in Heerenveen veel aan schaatssport doen (over spreekwoordelijke open deuren intrappen gesproken), en het Thialf nog steeds van alle kanten van de stad te bewonderen is, neemt Huisbrand Events u mee op een totaal andere, nog leukere sportieve tocht langs alle mooie plekken van de stad!

Onder leiding van onze professionele gids bekijkt u de 32 rijksmonumenten van de stad en ziet u het standbeeld van Abe Lenstra. Onderweg stoppen we even om op adem te komen en nemen een hapje en een drankje om de energie weer op peil te brengen. Daarna dwars kruisend door het Zwanenwoud en het mooie landschap, op weg naar de "Crackstate", het gemeentehuis. U hoort alle pittoreske anekdotes over deze unieke Friese stad en na deze heerlijke rondrit door de omgeving van "It Hearrenfean" gaat u direct naar de lokale ambtenaar van dienst om u gelijk te naturaliseren tot Fries. Even een taalcursusje en u bent klaar! Vertel onze medewerkers speciale ideeën en wensen, wij regelen namelijk uw unieke fietstocht door Heerenveen geheel op maat. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan