Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Gouda

Details over dit uitje
Fietstocht Gouda

De Fietstocht Gouda van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De fietsrondleiding door het Middeleeuwse centrum van Gouda is een heerlijke belevenis voor uw familie of vrienden. Gouda was in de Middeleeuwen één van de belangrijkste steden van Nederland vooral omdat de Gouwe en de Hollandse IJssel hier samen kwamen. Bekijk samen met onze gids het mooie stadhuis en fiets door naar de Sint-Janskerk. Onze gids vertelt u onderweg de leukste historische anekdotes. Indien u het wenst kunnen we een pauze maken in een Gouds cafe.

Vertel uw wensen aan onze medewerkers! Ook voor een stevige lunch of een heerlijk diner verzorgt Huisbrand Events alle reserveringen om van uw uitje met familie of vrienden een unieke belevenis te maken! Veel fietsplezier dan maar!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan