Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Gent (België)

Details over dit uitje
Fietstocht Gent (België)

De Fietstocht Gent (België) van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De Gentse 'Torenrij' is tijdens deze gezellige en interessante fietstocht altijd van een afstand te herkennen. Bij Huisbrand Events nemen we u mee naar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen waar we u van alles vertellen over prachtige monumenten en de schitterende gildehuizen. Stap 'op den velo' en versta in een mum van tijd het Vlaams zoals onze gids het uitspreekt!

De 95 meter hoge Belforttoren is een lust voor het oog, de Sint-Baafskathedraal springt er tijdens deze fietstocht altijd tussen uit en in de binnenstad zijn allerlei leuke kroegen en winkeltjes. Af en toe staan we even stil bij een fraai monument om vervolgens door te fietsen naar het volgende Gentse landmark.

Tijdens de fietstour laat Huisbrand Events u nog een paar significante 'onroerende erfgoederen' zien. Gent telt er namelijk 9500, maar wij kiezen de mooiste ervan uit. Geniet van deze unieke rondleiding!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fiets
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan