Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Hengelo

Details over dit uitje
Fietstocht Hengelo

De Fietstocht Hengelo van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Misschien heeft u wel zin om van boerderij naar boerderij te fietsen maar Hengelo heeft tal van monumenten om te bekijken! Wat dacht u van de rooms-katholieke Onze Lieve Vrouwekerk aan de O.L. Vrouwestraat, de Sint-Lambertusbasiliek, de Oldemeule, het Lambooyhuis en de Oude Watertoren? Genoeg om even bij stil te staan dus. En dat doen we dan ook. Onder het genot van een lekker drankje op een terras of in de kroeg kunt u onze gids aan een kruisverhoor onderwerpen!

Uitgefietst en zin in een lekker diner of een stevige lunch? Vertel uw ideeën aan onze medewerkers en plan uw eigen unieke dagje uit in de provincie Overijssel! Veel fietsplezier!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke wandelroute voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan