Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Helmond

Details over dit uitje
Fietstocht Helmond

De Fietstocht Helmond van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De sportieve fietstocht die u altijd al had willen doen! Met een professionele gids en een schitterende route, in en rond Helmond! Met vrienden of familie een dagje lekker uitwaaien op de fiets!

Helmond, stad van de kubuswoningen van Piet Blom, het Huis met de Luts aan de Markt, een schitterend Gemeentemuseum en prachtig natuurschoon. Prima geschikt voor een nieuwe excursie in het weekend of tijdens een dagje uit! Er is werkelijk van alles te bekijken. Wat dacht u van de nieuwe wijk Brandevoort dat lijkt op een echt vestingstadje? Het kasteel Helmond gelegen in een schitterende landschappelijke setting en tal van andere rijksmonumenten?

Fiets samen met onze professionele gids naar al dat moois en hoor de leukste anekdotes! Heeft u ook nog plannen om een museum te bezoeken of lekker te eten? De medewerkers van Huisbrand Events staan voor u klaar om uw complete dagje uit te organiseren! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke wandelroute voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan