Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Heerlen

Details over dit uitje
Fietstocht Heerlen

De Fietstocht Heerlen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Het Limburgse platteland is een lust voor het oog. Net even buiten Heerlen kunt u tijdens deze fietstour genieten van het lommerrijke landschap. En eenmaal weer in de stad gekomen ziet u tientallen monumenten en de leukste kroegen en terrassen!

De gids van Huisbrand Events vertelt u alles over de bekende monumenten van Heerlen. Zo komen we langs het bekende glaspaleis, een modern wonder en een voorbeeld van "het Nieuwe Bouwen", we rijden langs Kasteel Hoensbroek waar vanaf de 14e eeuw de Limburge landadel zich heeft gemanifesteerd en komen bijvoorbeeld ook nog langs de bekende Oliemolen. Uw gids vertelt u de leukste anekdotes en u komt van alles te weten over de stad Heerlen. Geniet van het prachtige landschap en de pittoreske omgeving!

Tussendoor stoppen we even om de beentjes te laten rusten. Vertel Huisbrand Events uw wensen en wij zorgen voor de beste route en de mooiste plekken om even te ontspannen! Heeft u zin om even uit te waaien en weg van weg te zijn? Reserveer onze fietstour en profiteer van de uitgebreide kennis van onze gidsen! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke wandelroute voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan