Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Den Haag

Details over dit uitje
Fietstocht Den Haag

De Fietstocht Den Haag van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Beroemde politici deden het al voor u! Fietsen door Den Haag kan een fantastische sportieve bezigheid zijn. Helemaal als u één van onze gidsen met u meeneemt en als u tijdens uw tocht door het Binnenhof de meest prachtige anekdotes te horen krijgt. Op weg door het centrum van Den Haag vertelt onze gids u alles over de beroemde historie en de diverse 'landmarks' die de binnenstad zo mooi versieren.

Natuurlijk pauzeren we even op een lekker terras om een drankje te nuttigen en de Haagse taal machtig te worden. Deze fietstocht is ook prima geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellendag. Huisbrand Events heeft nog tal van andere leuke en ludieke activiteiten die u met dit arrangement kan combineren. Veel plezier alvast!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan