Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Assen

Details over dit uitje
Fietstocht Assen

De Fietstocht Assen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Zin in een sportieve fietstour door de mooie provincie Drenthe? Huisbrand Events neemt u mee onder leiding van een professionele gids die alles weet over de hoofdstad van deze provincie!

In de 18e eeuw is Assen groot geworden door de trek van de welgestelden naar de stad. Bekijk de tientallen schitterende monumenten en geniet van de prachtige omgeving. We komen langs prachtige woonhuizen zoals Huize Overcingel en het Witte Huis alsmede de 'Asser Paleizen'. Onze gids verteld u ondertussen alles over de historie van dit deel van Nederland. Assen werd zelfs in begin 19e eeuw de zomerresidentie van Lodewijk Napoleon. Genoeg te zien dus voor een heerlijke dag!

Natuurlijk stoppen we onderweg even voor de noodzakelijke rust, op een lekker terras of in een gezellig café. U kunt onze gids vanzelfsprekend allerlei vragen stellen over de ontwikkeling van Assen en hoe de stad er op dit moment bij ligt. Voor extra cultureel uitje kunt u altijd contact opnemen met onze professionele medewerkers. Wilt u het Drents museum bezoeken of een speciale route op de kaart zetten? Alles is mogelijk!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan