Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Apeldoorn

Details over dit uitje
Fietstocht Apeldoorn

De Fietstocht Apeldoorn van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De mooiste stad op de Veluwe is prima geschikt voor een sportieve fietstocht. Onze vakkundige gids loodst u en uw gezelschap langs alle mooie vergezichten en stadsparken van de stad. Een prachtige landschappelijke route dwars door de landerijen en bossen, de fietstour Apeldoorn kan bijna niet groener! Bekijk de statige panden en de mooie omgeving, nog even en u wilt verhuizen.

Natuurlijk kunnen we uw fietstocht aan laten sluiten op een bezoek aan het Loo of de Apenheul! Onderweg rusten we even lekker uit op een terras en nemen de tijd om de beentjes even rust te geven. We komen langs diverse stadsparken, zoals het Wilhelminapark en het Prinsenpark en horen de leukste anekdotes over de stad. In alle jaargetijden is deze fietstour een heerlijke bezigheid! Bespreek uw speciale wensen met onze coureurs op kantoor en beleef een unieke dag op de Veluwe!

Inclusief:

- Fietsen
- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan