Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Maastricht

Details over dit uitje
Fietstocht Maastricht

De Fietstocht Maastricht van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Huisbrand Events maakt van deze sportieve tocht een waar feest! Maastricht is een heerlijke stad om met de fiets te onderzoeken. De Servaasbrug verbindt het oude centrum met het moderne stadsdeel Wyck. En vanuit het nabij gelegen Céramique ben je via de 'Hoeg Brögk' en het stadspark zo weer terug in de binnenstad. Doordat je heerlijk kunt rondrijden door knusse straatjes zonder de weg kwijt te raken, voel je je in Maastricht altijd op je gemak. Helemaal als u één van onze vakbekwame taalvaardige gidsen meeneemt!

Wilt u tussendoor even uitrusten op een Maastrichts terras? Dit kan! Informeer ons hierover en dit organiseren wij ook graag voor u.  Geniet van de prachtige anekdotes van onze gids en misschien wilt u dit evenement wel afsluiten met een mooi diner? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers. Wij maken van uw fietstocht een ware belevenis!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan