Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Groningen

Details over dit uitje
Fietstocht Groningen

De Fietstocht Groningen van Huisbrand Events is een combi van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden!

Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Groningen is met al zijn studenten een bruisende, jonge en dynamische stad. Geniet van de mooie binnenstad door dit leuke arrangement te combineren met een lekkere lunch of diner. Bij Huisbrand Events kunt u altijd terecht voor uw specifieke wensen.

Tijdens deze fietstocht kunt u bijvoorbeeld een gids meenemen die u van alles vertelt over de historie van Groningen, de mooie gebouwen en andere bezienswaardigheden die aan u voorbij zullen glijden.

Natuurlijk kunnen we altijd even uitrusten op een lekker terras waarna u weer fris en monter de rest van de tocht kan afleggen. Uw fietstocht door Groningen zal dan ook een compleet beeld geven van deze leuke studentenstad!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan