Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Arnhem

Details over dit uitje
Fietstocht Arnhem

De Fietstocht Arnhem van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Wist u dat Arnhem ook fantastisch te bekijken is tijdens een leuke fietstocht? En dat deze tocht uitstekend te combineren is met een lekkere lunch of diner? Huisbrand Events is bekend om de talloze unieke arrangementen georganiseerd door enthousiaste professionals. Of u deze tocht nu wilt combineren met een stadswandeling of een vaartocht, Huisbrand Events regelt het zo voor u!

Wit u misschien een fietstocht die uitkomt bij Burger's Zoo? Misschien is het interessant om een gids mee te nemen die u van alles kan vertellen over de stad en de omgeving? Bespreek uw wensen en voorkeuren met onze medewerkers en organiseer uw unieke bedrijfsuitje of familiehappening bij Huisbrand Events! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan