Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Antwerpen (België)

Details over dit uitje
Fietstocht Antwerpen (België)

De Fietstocht Antwerpen (België) van Huisbrand Events is een combi van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én calorieën verbranden.

Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

In Vlaanderen zijn ze het ijzeren ros wat minder gewend dan bij ons. Ze zullen dan ook raar opkijken als u met uw hele gezelschap heerlijk door het centrum van Antwerpen peddelt. Huisbrand Events organiseert voor uw familie, bedrijfsfeest of vrijgezellenparty een geweldige manier om deze stad te ontdekken.

U kunt uw fietstocht ook nog interessanter maken door een originele Vlaamse gids mee te laten rijden. Deze gids kan u de meest fantastische anekdotes vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de stad.

Misschien kunt u nog samen even een pintje pakken in één van de mooie kroegen om nog meer in de stemming te komen.

Neem vooral ook een woordenboek mee want onze gids zal u tijdens het pintje natuurlijk te woord staan in onvervalst plat Antwerps. Als hij te diep in het glaasje heeft gekeken kunt u nog altijd vragen: 'zijde gij ni goe?'.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan