Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Amersfoort

Details over dit uitje
Fietstocht Amersfoort

De Fietstocht Amersfoort van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Voor een prachtige fietstocht door het centrum van Amersfoort moet u bij Huisbrand Events zijn! Niet alleen kunnen wij een vakbekwame gids voor u regelen die met u mee peddelt maar wij doen er een schepje bovenop!

Wat te denken van een heerlijk diner of een lekkere lunch na afloop van uw grandioze fietstocht? Rij gezellig langs de koppelpoort, de grachten en de muurhuizen. Op de fiets is de geschiedenis van Amersfoort nog beter te bekijken. Wij houden u niet tegen als u een wedstrijdje wilt doen of als u wilt verdwalen in de pittoreske straatjes. En u hoeft geeneens langs de VVV want onze gids weet de meest fantastische verhalen te vertellen over het ontstaan, de historie en de inwoners van deze schitterende stad. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om uw leuke fietstocht te organiseren. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan