Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Dordrecht

Details over dit uitje
Fietstocht Dordrecht

De Fietstocht Dordrecht van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Op de fiets door één van de mooiste steden van Zuid-Holland. Onder leiding van onze rustig peddelende gids bezoekt u Dordrecht en ziet u een deel van de 900 rijksmonumenten. We stoppen even bij de Groothoofdstoren en kijken uit over de Oude Maas. Als het lekker weer pakken we een terrasje of bezoeken we een 'Dords' café.

De fietsrondleiding van Huisbrand Events is naar eigen inzicht samen te stellen. Misschien heeft u wel zin in een bezoek aan een museum of wilt u een parcours langs de oude Maas? Langs de Oude Haven op weg naar de binnenstad komen we prachtige oude koopmanshuizen tegen die laten zien dat Dordrecht in vroeger tijden een welvarende stad is geweest. Onze gids weet u er alles over te vertellen!

Wat dacht u van een lekkere lunch of een stevig diner na afloop van de rondleiding? Fietsen maakt namelijk hongerig! Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een prima restaurant in hartje Dordrecht. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan