Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Deventer

Details over dit uitje
Fietstocht Deventer

De Fietstocht Deventer van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

U bezoekt één van de bekendste Hanzesteden aan de IJssel! Er valt wel heel veel te vertellen over Deventer maar dat krijgt u te horen van onze professionele gids die u alle stadsparken, monumenten en 'landmarks' van deze prachtige stad laat zien!

Even op de Brink van Deventer een café bezoeken om even op adem te komen behoort tot onze algemene voorwaarden. Even langs de rivier rijden en de vergezichten tot u door laten dringen of een bezoek aan de Bergkerk, de Bolwerksmolen, alles is mogelijk tijden deze unieke rondrit door de oudste stad van Overijssel. De Romeinen gingen u al voor, maar het moderne Deventer is zeker in onze tijd ook een lustoord van jawelste. Helemaal voor gezonde fietsers die na afloop zin hebben in een gezellig café, een stevige lunch of een exquise diner! Vertel uw wensen aan de medewerkers van Huisbrand Events en maak van uw fietstocht in Deventer een uniek avontuur. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan