Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Alkmaar

Details over dit uitje
Fietstocht Alkmaar

De Fietstocht Alkmaar van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Als het echt nodig is fietsen we tijdens deze leuke fietstocht dwars door de kaasmarkt heen! We laten ons zeker niet hinderen door een paar heren in lokale kledendracht met rare hoedjes op!

Onder leiding van een vakkundige gids bezoekt u per tweewieler één van Noord-Hollands mooiste steden. En u hoort natuurlijk geweldige verhalen over het wel en wee van de bevolking in vroegere tijden. Maar Alkmaar leeft tegenwoordig als geen ander! Een biermuseum, een Beatlemuseum, het moet niet gekker worden! We komen overal langs en staan stil bij de mooiste plekken.

Op verjaardagen van onze coureurs bakken we een taart en serveren die in een gezellig Alkmaar's café. De competitie voor de hoofdstad van Noord-Holland is nog niet afgelopen, maar Alkmaar gooit zeker hoge ogen. Al die mooie monumenten, parken hofjes en grachten, zoveel te bekijken en zo weinig tijd!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan