Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise Utrecht

Details over dit uitje
Dinner Cruise Utrecht

Huisbrand Events verwent iedereen die op een ontspannen manier van het centrum van Utrecht wil genieten! Met de Dinner Cruise bent u verzekerd van culinaire verrassingen én gezelligheid. Onze mooie sloep ligt voor u klaar om u de bekende en onbekende grachten te laten zien. Zo dobbert u langzaam met uw gids over het water, met aan de horizon een lekker ondergaand zonnetje, terwijl u van een heerlijk buffetdiner geniet.

Terwijl u langs de mooiste en sfeervolste plekjes van de Utrechtse binnenstad vaart, wordt u bediend door professionele obers en kunt u genieten van heerlijke spijzen en dranken. Wij verwennen u maar al te graag! En, zoals u van ons gewend bent, kunt u in overleg kiezen voor een menu dat u het beste uitkomt. Wij hebben alles in huis. Vlees, vis, vegetarisch, u mag het zeggen. U kunt het ook aan onze creativiteit overlaten natuurlijk.

Voor een echt gezellige rondvaart in Utrecht is deze Dinner Cruise zeker een aanrader. Geniet van de buitenlucht en de prachtige grachtenpanden, werfkelders en fraaie monumenten. Veel plezier en trossen los!

Inclusief:

- Boothuur en schipper
- Uitgebreid (buffet)diner
- Bediening aan boord
- Onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Gids huren voor uw boottocht?

Bij Huisbrand Events hebben wij professionele gidsen klaar staan die u fascinerende anekdotes kunnen vertellen over de stad! Misschien ook leuk tijdens uw Dinner Cruise!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan